Scurt istoric

Povestea Avon incepe in anul 1886, cand fondatorul sau David McConnell, un vanzator de carti pe atunci, a descoperit ca parfumurile de trandafiri pe care le oferea erau motivul pentru care oamenii ii cumparau cartile.

De 132 de ani revolutionam industria frumusetii feminine cu produsele noastre si tot de 132 de ani construim relatii cu femeile din lumea intreaga, ajutandu-le sa isi castige independenta financiara si sa isi modeleze vietile dupa cum isi doresc.

AVON Cosmetics este cea mai mare companie de produse cosmetice in sistemul de vanzari directe. Coordonatele Avon in lume sunt urmatoarele:

  • peste 5 milioane de Reprezentanti in intreaga lume
  • peste 143 de tari unde isi desfasoara activitatea

Avon Cosmetics Romania si-a inceput activitatea in anul 1997 fiind inregistrata la data de 4 septembrie 1997. Compania a pornit de la 6 zone care acopereau orașul București, ajungând în prezent la 96 de zone la nivelul întregii țări. Astăzi, Avon România are un centru de distribuție în București, la Chiajna, de unde se livrează produse în România, Bulgaria, Moldova, Albania și Macedonia.

Broșura Avon este cea mai citită publicație de beauty din România, cu un tiraj de peste 700.000 de exemplare. Avon a stabilit record după record și a devenit un model pentru alte țări, fapt dovedit și prin premiile câștigate pe parcursul anilor:

  • Premiul pentru creșterea numărului de clienți-2001,2002, 2004
  • Premiul pentru vânzarea de parfumuri-2002,2005
  • Premiul David McConnell-2004
  • Premiul Deschizătorilor de drumuri-2004,2005,2006
  • Premiul pentru brandul Anew-2004
  • Premiul pentru vânzarea de produse pentru îngrijirea tenului-2003

A ajuns un nume important pe piața produselor cosmetice în România, mai întâi în vânzare directă, iar apoi în competiție cu toate firmele de cosmetice. Drept urmare, în 2001 a câștigat poziția de LIDER PE PIAȚĂ, poziție pe care a consolidat-o începând de atunci.

Avon si lupta impotriva cancerului la san

Sunt 12 ani de cand Avon a inceput aceasta initiativa, de-a lungul carora Avon a investit peste 2.7 milioane de dolari in dotarea cu echipamente a centrelor de oncologie din Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara, Targu Mures, Alba Iulia, Galati si Craiova dar si in campanii nationale de informare si educare a publicului feminin si in program de screening pentru femeile peste 40 de ani.

Sustine si tu lupta imptotriva cancerului la san

Marsul roz #CancelCancer

Mai multe informatii gasesti aici sau vizitand pagina de facebook Stop Cancer la San