Fie ca iti doresti un venit suplimentar celui pe care il ai deja, fie ca esti studenta si vrei un job part time, fie ca iti doresti sa iti construiesti o cariera , ca lider Avon poti realiza aceste lucruri.

Ce face un lider Avon?

Isi face o echipa de reprezentanti, o instruieste si o dezvolta. Asta inseamna ca pe langa portofoliul de client directi, o sa te ocupi de recrutarea de noi reprezentanti, instruirea acestora si coordonarea lor pentru a avea success.

Gandeste-te la asta ca la o afacere pe care o poti dezvolta nelimitat. In plus, reprezinti o companie cu o vechime de peste 132 de ani in domeniu, care este prezenta momentan in 143 de tari. Mai mult, notorietatea de care se bucura Avon in Romania face ca procesul de vanzare sa fie foarte facil, asta inseamna ca vei avea intotdeauna in cercul tau de prieteni posibili clienti doritori de produse Avon sau de ce nu posibili viitori reprezentati sau chiar coordonatori.

Ca Lider Avon beneficiezi atat de comsisionul de vanzari din vanzarile directe catre clientii tai cat si de comisionul de pe urma echipei tale, cu cat echipa va fi mai mare si de success cu atat comisionul tau va creste.

Daca vrei mai multe informatii cu privire la ce inseamna sa fii Lider Avon sau daca vrei sa te inscrii, te rugam sa completezi formularul de contact si te contactam cu informatiile necesare.

Te invitam sa ne urmaresti si pagina facebook sau sa ne contactezi la numarul de telefon afisat in pagina Contact.

Mult succes si te asteptam in echipa noastra!